Friday, September 14, 2007

Old Gaysir profile

This is the old profile-text I had for my profile on Gaysir, a Norwegian gay networking site.

"For English-only readers
I speak, write, and read English fluently. I will try to include more English-language information in my profile as I continue to update it.

Basic info: seeking friends and fun, am Norwegian & American, bottom-oriented, just came back from living in Miami for seven years, and wish you a Merry December!

Hei og hå!

Om aktiv / passiv
Jeg ble litt forvirra av "aktiv / passiv" inndelingen aller først, men har fått med meg at det er tilsvarende "top / bottom" inndelingen i USA. Jeg anser meg selv som en bottom ("passiv"), men som også er aktiv og engasjert i evt. kos og samleie

Besides, å virkelig suge kuk bra er ikke noe "passivt"...det krever arbeid og god forståelse på hva kuk-eieren reagerer på

Quick tidbits om meg:
*jeg er 43% Gay ifølge den beryktede Channel 4 testen
*har bodd i Miami i syv år og flyttet tilbake til hjemlandet (Norge) i august, 2006
*jobber for tiden som konsulent, og ser fram til nye muligheter i løpet av neste år
*har BA i statsvitenskap (tatt i USA, hvilket betyr at jeg tok mange fag som ikke hadde noe direkte med statsvitenskap å gjøre)
*fullførte (men ennå ikke fått diplom) semesteremne i kjønnsstudier
*tok Master klasser og siden tatt en pause ifra det
er både norsk og amerikansk
*ønsker å iallfall jobbe et år som assisterende engelsk-språklig lærer i Japan gjennom JET programmet
*jeg bruker norsk og engelsk om og over hverandre på nettsider som denne, pga bedre kjennskap til engelske uttrykk

*lider av den arvelige (men ikke smittsomme) hudsykdommen psoriasis på baksiden av hendene mine (hvilket betyr at huden blir tørr til punket hvor den sprekker og blodet kommer frem; jeg er morbid a la Addams Family og synes at det er stas Nei, det er ikke konstant...kommer frem i kaldt vær og kan fikses med fuktighetskrem.

*begynte å trene 9. okt. 2006
*elsker butikker med kontorutstyr (a la Office Depot / Max...go Andvord!)
*er katte- / Batmanmenneske (istedenfor hund- / Supermanmenneske)

Sex interesser
Har noen fetisher
- baseball caps
- belching (just to clarify for English readers; the Norwegian word for burping / belching is raping, which makes for an unfortunate misreading)
- å løfte og bli løftet
- folk som er lavere eller høyere enn meg
- over- og underbitt

Identifiserer meg som
- size-queen: jeg verdsetter en stor kuk og blir fascinert når jeg ser en (spesielt in-person)
- muscle-queen: jeg tiltrekkes av muskler, visuellt og følelsesmessig
- neanderthal-queen: jeg elsker menn med litt neandertalerutseende, med grove maskuline trekk og kroppslinjer (tydelig kjevelinje, tykkere-enn-vanlige lepper, et standard-ansiktsuttrykk hvor munnen er litt åpen)

Søker:

Jeg leter etter kjekke karer for vennskap, samvær, og moro Når det gjelder fysisk tiltrekkelse, så er jeg temmelig overfladisk; jeg liker menn som er slanke til menn som er muskuløse (foretrekker muskel-delen av skalaen...liker å føle trygghet i noen andre sin styrke).

Jeg vil også stå frem som en fyr med mindre-enn-vanlig utstyr, på 10.5 - 11cm. Dette er til dels grunnlag for hvorfor jeg liker harde og lange kuker så godt !
Til gjengjeld så har jeg en råfin rumpe da...kanskje en natural born bottom?

Når det gjelder personlighet så skal jeg legge korta på bordet og si nei takk til folk som serverer mer drama enn jeg selv gjør. Jeg er noe dramatisk pga nedarvede depresjoner (noe jeg har hjulpet meg selv igjennom) og min sans for kreativitet; til gjengjeld har jeg sterkt utviklet empati og god omtanke for andre (drømte om å bli hotelleier da jeg var betydelig yngre...ville varte opp for folk og skape hygge).

Ellers...

Jeg sliter fortsatt med noe selvsikkehet issues; ellers har jeg store vanskeligheter for å forklare mine Espen Askeladd tendenser (hvor jeg samler på alskens ting). Skjønt, selv om jeg er god pengebruker, så er jeg også god pengersparer

Jeg oppdaterer denne senere

I mellomtiden ønsker jeg alle en god desember og god jul / chanukah / kwanzaa / vintersolverv til de som feirer det!


- Nick


STOPP BARNEPORNO PÅ NETT!
Ser du noe så anmeld det her:
http://www.rb.se/hotline/"

No comments: